Mutlu Yıllar :)


Translate

26 Aralık 2011 Pazartesi

Yılbaşında Tatile Çıkacaklar İçin Öneriler

Yılbaşında Tatile Çıkacaklar İçin Öneriler

Yeni yıla nasıl girerseniz bütün bir yıl öyle gider derler. Öyleyse 2009’un daha güzel ve diğer yıllardan farklı geçmesini istiyorsanız bu yılbaşında farklı bir şeyler yapın. Yaşadığınız şehirden biraz uzaklaşın. Yurtdışı ya da yurtiçinde çılgınca partiler kalabalık ortamlar ya da sadece sevgiliniz ve size özel romantik ve huzurlu bir yılbaşı… Karar vermekte güçlük çekiyorsanız bir de haberimiz okuyun.

BOLU DAĞ EVLERİ Sevgilinizle baş başa gözlerden uzak romantik bir yılbaşı geçirmek için daha iyi bir seçim olamaz. Hem gözlerden uzak hem de şehre yakın olması 2 günlük yılbaşı tatili için Bolu’yu ideal kılıyor. Enfes doğasıyla Batı Karadeniz’in güzel şehirlerinden biri olan Bolu’da çok sayıda dağ evi bulunuyor. Bu yılbaşını Bolu’daki tahta dağ evlerinden birinde geçirebilirsiniz. Dışarıda buz gibi bir soğuk varken siz sevgilinizle baş başa şömine ateşinin yanında sıcak şarabınızı yudumluyor olacaksınız. Eğer kalabalık arkadaş grubuyla gitmek isterseniz size uygun daha geniş evler de bulunuyor. Üstelik fiyatlar da çok uygun.

AĞVA İstanbul’a yakın en güzel tatil yerlerinden birisi de Ağva’dır. Şehre bu kadar yakın olması ve yılbaşı tatilinin 2 gün olması nedeniyle Ağva bu yılbaşında tercih edilecek yerlerin başında geleceğe benziyor. Sakin ve huzurlu yapısıyla Ağva’da ya Göksu Nehri’nin kenarındaki ya da ormana yakın yerlerdeki Bungalow evlerde kalabalıktan uzakta yeni yıla girebilirsiniz.

LONDRA
İngiltere 2003 yılından beri Londra’da yılbaşı kutlamalarının merkezi Thames kıyıları. Gece yarısı saat 12’yi gösterdiğinde Big Ben’in çanları çalar ve görülmeye değer bir havai fişek gösterisi başlar. Bu havai fişek gösterisi London Eye’dan yani Londra’nın simgesi olan dönme dolaptan ateşlenir ve size Thames kıyılarında harika bir görsel şölen sunar. Bu gösteriden sonra Londra’nın ünlü publarında ya da gece kulüplerinde sabaha kadar eğlenebilirsiniz.

RAGUSA Sicilya Paket turlarda adı fazla görülmediği için büyük bir haksızlığa uğradığını düşündüğüm Sicilya’nın Barok kenti Ragusa tarihi sevenler ve sımsıcak bir ortamda yılbaşına girmek isteyenler için rüya bir şehir. 1600’lerde Sicilya’yı sarsan bir depremle yıkılan şehir Barok tarzıyla yeniden inşaa edilmiş. Sizi evinizde gibi hissettirecek misafirperver insanlarıyla Ragusa’da yeniyıla enfes Sicilya yemekleri yiyip Sicilya şaraplarından içerek gireceksiniz.

PARİS Fransa Paris yeni yıl kutlamalarında geleneksel olarak düzenlenen ışık oyunlarıyla her yıl Eyfel Kulesi'ni izlemek için kalabalık Champs-Elysées meydanında toplanır. Topluluk yeni yıla girerken tanıdık tanımadık herkes birbirini öper ve Montmartre’deki Sacré-Coeur kilisesine doğru yürür. Hareketli ve eğlenceli bir yılbaşı için bulunmaz fırsat.

NEW YORK ABD Gökyüzünü yüksek gökdelenleri nedeniyle göremediğiniz Manhattan ve her zaman kalabalık ve dünyanın her yerinden insanı çok rahatlıkla bulabileceğiniz Times Meydanı'yla New York yılbaşına kalabalıklar içerisinde girmek isteyenler için ideal bir şehir. İster Times Meydanındaki kalabalık kutlamalara katılıp sabaha kadar eğlenin istersenin şehrin biraz dışındaki kumarhanelerde yeni yıl şansınızı deneyin. Fakat mutlaka New York’da yılbaşının bir simgesi haline gelen ve Rockefeller binası önünde duran 7 ton ve 25-27 metre uzunluğundaki devasa yılbaşı ağacının önünde fotoğraf çektirmeden gelmeyin.

TIGNES Fransa Fransa’daki bu tatil beldesi 15 bin kişinin katılabileceği Açıkhava konseri 31 Aralık'ta yapılacak. David Guetta ve düzenli olarak Ibiza adasında performans sergileyen DJ Franco Moroccan o gün -20 derecede onbinlerle buluşup snowboard alanını şenlendirecek.

PENINSULA İskoçya İskoçya’nın belki de bilinen son yabanil bölgesi. Knoydart yarımadası körfez vadi ve nehirlerden oluşan harika bir görüntüye sahip. Diğer birçok adayı da manzarasında barındıran ve anakarada bulunan bu harika yere ulaşmak o kadar da kolay değil. Mallaig’den vapurla 12 kilometre ya da yürüyerek 26 kilometre uzaklıkta. Civardaki tek köy etrafı Munro dağlarıyla çevrili Inverie ve burada sizi rahatsız edecek hiçbir şey yok. Telefon sinyalleri dâhil. Tabiî ki diğer yaşam şekilleri yörenin geleneksel yemekleri ve müziği ile birlikte klasik İskoç barlarında devam etmekte.
merry christmas,Christmas pictures,Yeniyıl resimleri,yılbaşı resimleri,Noel, yeniyıl mesajları,Yeni yıl gifleri,Christmas gifs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder