Mutlu Yıllar :)


Translate

26 Aralık 2011 Pazartesi

Yılbaşında Bahçe Süslemesi

Yılbaşında Bahçe Süslemesi



Yılbaşı gecesi soğuğa aldırmayıp, evinizde başlattığınız partiyi bahçenizde bitirebilirsiniz. Yılbaşında illa ki yapay bir çam alıp, evde onu süslemek zorunda değilsiniz.

Yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayın biraz. Eğer bir bahçeniz ve bahçenizde ufak ağaçlarınız varda; bu sizin için harika bir fırsat. Yapmanız gereken tek şey tıpkı çam ağacını süsler gibi bahçenizdeki ağaçları süslemek, böylece kapınızın önünden geçen herkesin size imrenmesini sağlayabilirsiniz.

Partiyi seven insanlardansanız, yılbaşı partisini bahçenize taşıyabilirsiniz. Rüzgarın soğuttuğu vücudunuzu barbeki ve mangalla ısıtırsınız. Böylece hem kış ortasında mangal yapma keyfini, hem de yılbaşını leziz yemeklerle kutlama keyfini bir arada yaşarsınız. Koktely tarzında hazırlanmış yemekler, başında ayakta durulan masalar ve nefes kesici bir bahçe. Soğuğa dayanabilirseniz mükemmel bir yılbaşı olabilir.
merry christmas,Christmas pictures,Yeniyıl resimleri,yılbaşı resimleri,Noel, yeniyıl mesajları,Yeni yıl gifleri,Christmas gifs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder