Mutlu Yıllar :)


Translate

29 Aralık 2011 Perşembe

Yeni yılda Greenpeace tişörtları

Greenpeace; son olarak başlattığı "Bu mücadelede sen de yerini al... Ülkemizin ve dünyamızın sana ihtiyacı var" kampanyasıyla destekçilerine teşekkür etmek amacıyla özel bir hediye hazırladı.

Greenpeace 2012’yi karşılarken şu sözlerle sesleniyor; “Desteğine teşekkür etmek amacıyla sana özel bir hediye hazırlamayı da unutmadık. Aramıza katılmaya karar verdiğinizde sınırlı sayıda üretilen ve satışa çıkmayacak, yeni yıla özel tişörtlerimizden biri senin olacak. Dünyamızın kaynakları her geçen gün azalsa da, biz her yıl artan umutlarla çevre mücadelesine devam ediyoruz. Bu zorlu süreçte gerekli olan gücü, Greenpeace ailesine katılan ve bizi destekleyen insanlardan alıyoruz. Sizin gibi insanlar tarafından verilen destekler sayesinde şirketlerin sponsorluğuna ihtiyaç duymayan, politikacıların yönlendiremediği, finansal açıdan bağımsız bir kurum olarak etkin kampanyalar yürütebiliyoruz.

Bu yıl her zamankinden de umutluyuz. 2012, çevre sorunları için yine hep birlikte çözümler üreteceğimiz bir yıl olacak. Bu mücadelede sen de yerini al... Ülkemizin ve dünyamızın sana ihtiyacı var.

Desteğine teşekkür etmek amacıyla sana özel bir hediye hazırlamayı da unutmadık. Aramıza katılmaya karar verdiğinizde sınırlı sayıda üretilen ve satışa çıkmayacak, yeni yıla özel tişörtlerimizden biri senin olacak”.

Greenpeace destekçisi olmak ve renk renk hediyeyi görmek için; bilgi.tr@greenpeace.org
merry christmas,Christmas pictures,Yeniyıl resimleri,yılbaşı resimleri,Noel, yeniyıl mesajları,Yeni yıl gifleri,Christmas gifs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder