Mutlu Yıllar :)


Translate

25 Aralık 2011 Pazar

Yılbaşı Gecesi İçin Cilt Bakımı

Yılbaşı Gecesi İçin Cilt Bakımı



Kış meyvelerinden hazırladığınız bakım kürünü uygulayarak sağlıklı ve parlak bir ciltle yılbaşı gecesinin yıldızı siz olabilirsiniz! Ertesi sabah da nar suyu içerek yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Nar suyu cildinize de ilaç gibi gelir!

Yılbaşına hazırlanırken panik olmayın. Masanızı kurmadan, planınızı yapmadan önce cildinizi hazırlamaya başlayın. Birkaç gün önceden alacağınız küçük önlemler yılbaşında her zamankinden daha hoş görünmenizi sağlayabilir. Medical Park Bahçelievler Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Neslihan Dolar; yılbaşı gecesinde göz kamaştırmak isteyenler için özel bir bakım tüyosu verdi:
Geceye özel bakım kürü
Bakım kürünüze; kış mevsiminin nimetlerinden yararlanarak başlayabilirsiniz! Kış mevsiminin soğuğundan ve rüzgarlı havasının etkisinden; yine kış ayının nimetlerinden faydalanarak korunmak mümkün. Derinin yenilenmesini, lekelerin azalmasını ve yara iyileşmesini hızlandıran C vitamini; kış meyvelerinde özellikle portakal, mandalina, kivi ve greyfurtta bol miktarda bulunmaktadır. Bu meyveleri yiyerek; hem bağışıklık sisteminizi güçlendirmeyi, hem de cildinizin yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

İkinci Bir Öneri:

Yılbaşı akşamı cildinizin ışıldamasını istiyorsanız, şimdiden düzenli bakım yapmaya başlayın. Her gün cilt bakımı yapmak, yani makyajınızı silip gece, gündüz ve göz kremlerinizi sürmek cildinizin yaşlanmasını geciktirmek açısından çok önemlidir. Eğer bunun ötesinde haftalık bakım yapma adetiniz yoksa buna hemen başlayın. Bu iki hafta boyunca uygulayacağınız buhar banyosu, peeling ve nemlendirici maskenin cildinizde yapacağı değişiklikleri yılbaşı gecesi farkedersiniz. Piyasada birçok peeling ve nemlendirici maske var. Eğer gözenekleriniz genişse bunun için de ayrıca bir maske kullanmanızı öneririz. Evde uygulayacağınız bakımla yetinmek istemiyorsanız birçok güzellik merkezi de cilt bakımı yapıyor. Ara sıra yaptıracağınız bu tür işlemlerinin hiçbir zaman günlük bakımın yerini tutamayacağını hatırlatalım. Eğer cilt bakımı yaptıracaksanız bunun için yılbaşı akşamından birkaç gün önceyi tercih etmek daha uygun olur. Şimdiden randevu alın, sizin gibi düşünen birçok başka kadın da o günlerde bakım yaptırmak isteyecektir. Eğer yılbaşı gecesi için açık bir giysi tercih ettiyseniz, son aylarda büyük ihtimalle kapalı kalan dekoltenize özel bakım uygulamanız da faydalı olacaktır. Şimdiden her banyo yaptığınızda, dekoltenizi bir yüz fırçasıyla fırçalayın ve yüzünüze sürdüğünüz kremi sabah ve akşamları, dekoltenize de uygulayın. Dekolte için birçok markanın çok etkili kremleri var, bu vesileyle onlardan birini kullanmaya başlayabilirsiniz.

merry christmas,Christmas pictures,Yeniyıl resimleri,yılbaşı resimleri,Noel, yeniyıl mesajları,Yeni yıl gifleri,Christmas gifs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder