Mutlu Yıllar :)


Translate

31 Aralık 2014 Çarşamba

2014'ün Trend Olan Konuları

 

2014'ün Trend Olan Konuları

Google, 2014'ün trend olan konuları için özel bir logo hazırladı. İnternet kullanıcılarının hafızasını yoklayan Google'ın hazırladığı bu liste, bakalım size neleri hatırlatacak? İşte 2014'ün trend olan konuları.

 2014'ün Trend Olan Konuları Google, uzun yıllardır önemli günlerde logosunu o günün anlam ve önemini belirten ve doodle adı verilen özel tasarımlar ile değiştirmeye devam ediyor.
2014'ün sonuna geldiğimiz bu günde ise Google, 31 aralık günü için özel bir doodle hazırlayarak 2014'ün trend olan konularını bir araya getirdi.
2014'ün trend olan konuları
2014'de gündeme damga vuran Ice Bucket Challenge, Flappy Bird ve Dünya Kupası gibi konulardan esinlenerek hazırlanan logoya tıklanıldığında ise Türkiye'de en çok aranan kelimeler karşımıza çıkıyor.

2014'ün trend olan konuları şöyle

29 Aralık 2014 Pazartesi

My Favorite Christmas Songs - Pt.1 (1950' Hits & Rares)



merry christmas,Christmas pictures,Yeniyıl resimleri,yılbaşı resimleri,Noel,yeniyıl mesajları,Yeni yıl gifleri,Christmas gifs




 01. Brenda Lee - Rockin' Around the Christmas Tree
02. Five Keys - It's Christmas Time
03. Frankie Lymon - Christmas Once Again
04. La Fets - A Christmas Letter
05. ? - Oh Holy Night
06. Orioles - What Are You Doing New Year's Eve

[MULTI] Christmas Poster Backgrounds

 Image
Christmas Poster Backgrounds
Photoshop PSD | 162 MB
Christmas poster background image, Christmas greeting card design, Christmas trees, candles, dolls snow, snow download

Download (Secureupload):

[MULTI] Christmas Hat PSD

 Image
Christmas Hat PSD File
Photoshop PSD | 588x600 px | 8.77 MB
Today we present our latest freebie - a Christmas hat PSD file. We have designed the Christmas hat with close attention to every detail. And now we share the PSD files with the community. Use our Christmas hat PSD file to spread the holiday atmosphere along your artworks. Feel free to use the Christmas hat on any project, no matter if it is web or print related. We assure you that your clients

[MULTI] Abstract Cartoon Christmas Trees Vector

 Image
Abstract Cartoon Christmas Trees Vector
AI | 2 Files | 52+ Vector | 25.4 MB
Collection of 40+ vector cartoon styled Christmas trees (fir tree) for your Xmas holiday graphic designs. Set of 12 green vector abstract Christmas tree templates which you can use in your cards,

[MULTI] Retro Christmas Backgrounds Vector Graphics



Image
Retro Christmas Backgrounds Vector Graphics
EPS | 5 Files | 21 Vector | 25.7 MB
Compilation of 21 vector retro style Christmas backgrounds for cards, brochures and other designs, decorated with Santa Claus images. Besides Santa, you will find illustrations of Christmas trees, retro drawings of snowman, gifts and different lettering.

Andy Williams - Complete Christmas

 Andy Williams - Complete Christmas
cd1
01 The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire).mp3
02 Sweet Little Jesus Boy.mp3
03 O Holy Night.mp3
04 Silent Night, Holy Night.mp3
05 The Little Drummer Boy.mp3
06 Away In A Manger.mp3

[MULTI] Modern 2015 Happy New Year Vector Labels


 Image
Modern 2015 Happy New Year Vector Labels and Backgrounds
EPS | 6 Files | 10.2 MB
Set of 2 (blue and red) vector modern 2015 New Year labels with "Happy New Year" lettering. Can be used in your holiday designs (cards, banners, posters). Compilation of 4 vector 2015 New Year backgrounds in blue, red, white and dark colors, modern style, decorated with festive inscriptions and greetings. Can be used for various graphic designs like cards, labels, wallpapers, covers, brochures, etc.

Download (Secureupload):

Resimli Yeni Yıl Mesajları 2015, Yılbaşı Kutlama Mesajları

 Yılbaşı 1 Ocak'ta düşer ve Gregoryen takvimine göre yeni yıl başlangıcı işaretler. Türkiye'de yeni yıl kutlamaları sonunu ve birçok Türk halkı önceki yıl hatırlamak için bir şans verir.



Yeni yılın ilk günü bir bayram olduğunu ve genellikle sakin bir gün Türkiye'de 1 Ocak. Tüm yönetim binaları, okullar ve postane yanı sıra birçok iş bugün kapalı. Ocak ayının ilk gününde insanlar-sakin ol, arkadaş, Aile ve yakınları ziyaret edin. Toplu taşıma işlemi normalden daha az sıklıkta az olması nedeniyle kişilerin seyahat bu gün.

Yeni yıl kutlamalarındaki amaç, yaşanan herşeyi ile bir yılı geride bırakmak ve yeni umutların yeşereceği bir yıla adım atmaktır. Yeni yılın iyi geçmesine yönelik temenniler, sevdiklere hediyeler alınması, tebrik kartları gönderilmesi gibi güzellikleri de beraberinde getirir...

Yeni Yıl tanımlar 2015

Cumhuriyet döneminden sonra Türkiye’de 1926'de “Milâdî Takvim” kabul edilmiş, 1342 Ocak ayının 1. günü, 1926 yılının 1. günü olarak kabul görmüş ve yılbaşı batı ülkelerindeki gibi Ocak ayı başına getirilmiştir.

Yeni Yıl Mesajları 2015

Yeni yıl kutlamalarının Hıristiyan dünyasının bayram olarak kabul ettiği Noel ile bir alakası yoktur. Hıristiyanlar Noel kutlamalarına Hz. İsa’nın doğum tarihi olarak kabul edilen 25 Aralıkta başlar ve bir hafta devam eder. Onlar için dini bir özelliği vardır. Bizim içinse gelen yeni yılı karşılamadır, dini bir özelliği yoktur. Yeni yıl için hediyeler alınması, özel eğlence organizasyonları yapılması son yıllarda yaygınlaşmıştır. Yeni yıla genellikle sevdiklerle, eş,dost, arkadaşlarla girilmektedir.
Yeni Yıl 2015
Yeni yılda sevdiklerinize gönderebileceğiniz kısa mesaj örnekleri...

Kaynak Linki : http://www.webokur.net/forum/konu/resimli-yeni-yil-mesajlari-2015-yilbasi-kutlama-mesajlari.47451/
Yeni yılda sevdiklerinize gönderebileceğiniz kısa mesaj örnekleri... Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu sefer… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar… 2014 yılından daha güzel, daha mutlu ve daha sağlıklı bir yıl geçirmeniz dileğiyle... 2014 yılından, 2015 yılına birlikte adım atmak ümidiyle, nice yıllarda mutluluk bizimle olsun. 2015-yeni-yil-mesajlari2.jpg 2015 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler! Hedefsiz büyük şeyler yapılamaz. 2015 yılında tüm hedeflerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.. Hiç yanlış yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2015 yılında yanlışlarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle yepyeni yıllar. Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle. Nice mutlu yıllara. 2015-yeni-yil-mesajlari4.jpg Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle iyi yıllar. Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun. Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Ne diyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler. Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar. 2015-yeni-yil-mesajlari5.jpg Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun. Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını, yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış ve mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım... Her şey gönlünüzce olsun... İnsan, armağanını içten vermezse ne değeri vardır. Yeni yıllar Allah'ın bizlere verdiği armağandır. En mutlu yıllar seninle olsun.. Armağanınla yücel..Mutlu seneler 2015-yeni-yil-mesajlari6.jpg Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar.. Her yeni yıl bir başka güzel. 2015 yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun. Düşsüz büyük şeyler yapılamaz. 2015 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.

Kaynak Linki : http://www.webokur.net/forum/konu/resimli-yeni-yil-mesajlari-2015-yilbasi-kutlama-mesajlari.47451/
Yeni yılda sevdiklerinize gönderebileceğiniz kısa mesaj örnekleri... Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu sefer… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar… 2014 yılından daha güzel, daha mutlu ve daha sağlıklı bir yıl geçirmeniz dileğiyle... 2014 yılından, 2015 yılına birlikte adım atmak ümidiyle, nice yıllarda mutluluk bizimle olsun. 2015-yeni-yil-mesajlari2.jpg 2015 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler! Hedefsiz büyük şeyler yapılamaz. 2015 yılında tüm hedeflerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.. Hiç yanlış yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2015 yılında yanlışlarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle yepyeni yıllar. Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle. Nice mutlu yıllara. 2015-yeni-yil-mesajlari4.jpg

Kaynak Linki : http://www.webokur.net/forum/konu/resimli-yeni-yil-mesajlari-2015-yilbasi-kutlama-mesajlari.47451/
2015 yeni yıl mesajları resimli Yeni yılda sevdiklerinize gönderebileceğiniz kısa mesaj örnekleri... Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu sefer… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar… 2014 yılından daha güzel, daha mutlu ve daha sağlıklı bir yıl geçirmeniz dileğiyle... 2014 yılından, 2015 yılına birlikte adım atmak ümidiyle, nice yıllarda mutluluk bizimle olsun. 2015-yeni-yil-mesajlari2.jpg 2015 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler! Hedefsiz büyük şeyler yapılamaz. 2015 yılında tüm hedeflerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.. Hiç yanlış yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2015 yılında yanlışlarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle yepyeni yıllar. Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle. Nice mutlu yıllara. 2015-yeni-yil-mesajlari4.jpg Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle iyi yıllar. Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun. Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Ne diyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler. Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar. 2015-yeni-yil-mesajlari5.jpg Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun. Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını, yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış ve mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım... Her şey gönlünüzce olsun... İnsan, armağanını içten vermezse ne değeri vardır. Yeni yıllar Allah'ın bizlere verdiği armağandır. En mutlu yıllar seninle olsun.. Armağanınla yücel..Mutlu seneler 2015-yeni-yil-mesajlari6.jpg Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşam

Kaynak Linki : http://www.webokur.net/forum/konu/resimli-yeni-yil-mesajlari-2015-yilbasi-kutlama-mesajlari.47451/
2015 yeni yıl mesajları resimli Yeni yılda sevdiklerinize gönderebileceğiniz kısa mesaj örnekleri... Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu sefer… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar… 2014 yılından daha güzel, daha mutlu ve daha sağlıklı bir yıl geçirmeniz dileğiyle... 2014 yılından, 2015 yılına birlikte adım atmak ümidiyle, nice yıllarda mutluluk bizimle olsun. 2015-yeni-yil-mesajlari2.jpg 2015 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler! Hedefsiz büyük şeyler yapılamaz. 2015 yılında tüm hedeflerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.. Hiç yanlış yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2015 yılında yanlışlarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle yepyeni yıllar. Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle. Nice mutlu yıllara. 2015-yeni-yil-mesajlari4.jpg Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle iyi yıllar. Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun. Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Ne diyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler. Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar. 2015-yeni-yil-mesajlari5.jpg Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun. Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını, yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış ve mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım... Her şey gönlünüzce olsun... İnsan, armağanını içten vermezse ne değeri vardır. Yeni yıllar Allah'ın bizlere verdiği armağandır. En mutlu yıllar seninle olsun.. Armağanınla yücel..Mutlu seneler 2015-yeni-yil-mesajlari6.jpg Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşam

Kaynak Linki : http://www.webokur.net/forum/konu/resimli-yeni-yil-mesajlari-2015-yilbasi-kutlama-mesajlari.47451/

merry christmas,Christmas pictures,Yeniyıl resimleri,yılbaşı resimleri,Noel, yeniyıl mesajları,Yeni yıl gifleri,Christmas gifs

12 Aralık 2014 Cuma

Merry Christmas 2015 HD Wallpapers Download

Christmas is coming and everyone looks so excited. I’m sure you too are all ready to make this Christmas a memorable one. As you know, nowadays everyone uses a particular smartphone studded with all the extra amazing apps. When it comes to smartphone, there are many apps like WhatsApp, Facebook, Twitter and many more. We use to like exploring these apps to stay in touch with our loved ones. With this, you can instantly send greetings, SMS or even you can update status on Facebook with a different way. Well, today’s your day as we brought up a list of Merry Christmas 2015 HD Wallpapers, Greetings, SMS and much more to make your Christmas more memorable. Here’s your treat!

Merry Christmas 2015 HD Wallpapers Download, Greetings, SMS & Status Updates

Merry Christmas 2015 HD Wallpapers Download

Merry Christmas 2015 WallPaper 19

Yeniyıl Mesajları Yeni Yıl 2015


Kısa yeni yıl mesajları 2015  Sonunda bir sene bitiyor ve yenisi başlamak üzere. Bu yüzden sevdiklerinize veya aile üyelerine arkadaşa, dosta, eşe hatta sevgiliye gönderebileceğiniz en güzel eğlenceli yeni yıl mesajları kısa burada arkadaşlar.
2014 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2015 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar
yeni-yil-mesajlari
Hepimizin tüm ilgisi gelecek olmalıdır, çünkü yaşamımızın geri kalanını orada geçireceğiz. 2015 yılı geleceğimize atacağımız ilk adımdır. Tüm adımlarımızın sağlam olması dileğiyle nice mutlu yıllar dilerim..

2014 Yılında Facebook'ta En Çok Paylaşılanlar!



2014 yılının son günlerindeyken Facebook'ta en çok paylaşılanları sıraladı. İşte 2014 yılında Facebook'ta en çok paylaşılan gönderiler..



Facebook'ta önemli bulduğumuz durumları ve hikayeleri daima paylaşıyoruz. 2014 yılında en çok konu olan mekan ve kişileri hatırlatan bir çalışma hazırlandı. Facebook'un 2014 enleri için hazırlamış olduğu video oldukça başarılı.
yearinreview.fb.com sitesindeki video tüm dünyayla buluştu. Bağlantıya tıklayarak Facebook'un 2014 popüler konularına göz atabilirsiniz. Peki siz Facebook'ta en çok hangi konuları paylaştınız?
Dünya genelinde paylaşılan konular: